13 Aralık 2011 Salı

Keşanlı Ali Kimdir ve Hikayesi Nedir ?
-------------------------------------------------------

keşanlı ali destanıKendini bildi bileli Zilha'ya sevdalı olan Ali'nin en büyük hayali askerden döner dönmez, anasının itirazlarına karşın, Çamur İhsan'dan Zilha'yı istemektir ve almaktır.
Bu hayal, Çamur İhsan'ın, Ali ve Sipsi'yi bir yarışa sokarak yüklü bir başlık parası istemesiyle zarar görür.
Ali, tüm gücüyle çalışarak başlık parasını toplamaya çalışırkene çocukluktan beri belası olan Sipsi'nin soluğunu sürekli ensesinde hisseder.Tüm sorunlarını geride bırakarak Zilha'sına kavuştuğunu düşündüğü zamanda şeytani bir kumpas sonucu tuzağa düşürülerek işlemediği bir cinayetten dolayı hüküm giyer ve hapse atılır.Saf, iyi niyetli ve aynı zamanda acemi bir genç olarak girdiği hapishanede yaşadıkları Onu çok güçlü ve mağrur bir erkeğe, koğuş'un ağası, anlı şanlı Keşanlı Ali'ye dönüştürür.

2 yorum:

gercekden cok guzel tebrık ederım hıc kacırmıyorum hep ızlerım hepınıze tesekkur ederım

Gercekten haftayi iple cekip zevkle izledigim dizi idi, kisa surdu neyazikki, Bu bizim yasamimiz,bu bizim kültürümüz bunu kabüllenmesekte icimizde bu fügüranlar yasiyor herzaman, bazen kesanli, bazen sipsi bazen ise manyak cafer .
cok tesekkur ederim böyle bir oyunu dizi olusturduklari icin oyuncular ise hepsi sahane böyle dizilerin devami dilegi ile saygilarimla

Yorum Gönder

*Yorum Yapmak İçin "Yorumlama Biçimi -> Anonim"'i Seçiniz.
*Yorumlar Denetimden geçtikten sonra yayımlanacaktır.
*Yorum Yaptığınız için Teşekkürler :).